Στην Κάρπαθο ο Δρ. Στέφανος Δράκος

ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΡ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

«Οι ΔΗΜ.Τ.Ο. της Ν.Δ. διασφαλίζουν την ενότητα του κόμματος»

Στην Κάρπαθο περιοδεύει από σήμερα 17 Μαΐου 2018, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Ο ίδιος έφθασε στο νησί, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, νωρίς το μεσημέρι και θα παραμείνει μέχρι το απόγευμα της 18ης Μαΐου 2018.

Σε προγραμματισμένη συνάντησή του με τον πρόεδρο και τα μέλη της νέας ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου, παρουσία του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. και ιστορικών στελεχών της Ν.Δ. Καρπάθου, επισήμανε την ανάγκη υπηρέτησης της ενότητας και δήλωσε συμπαραστάτης και φίλος του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του και αφού άκουσε προσεκτικά τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Παύλο Μπακίρη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου Γιάννη Λαχανά, καθώς και τους προβληματισμούς και τις επισημάνσεις του συνόλου των παρευρισκομένων μελών, σημείωσε πως: «η Ν.Δ. αποδεικνύει με την παρουσία και νέων μελών στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου πως είναι ένας αδιάκοπος ζωντανός οργανισμός».

«Οι Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ., διασφαλίζουν την ενότητα του κόμματος μακριά από τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες. Οι ΔΗΜ.Τ.Ο. οφείλουν να λειτουργούν ως το σπίτι όλων. Να υπηρετούν το συμφέρον των Δωδεκανησίων και να μην παρασύρονται από τις επιδιώξεις ή τις φιλοδοξίες τυχόν υποψηφίων. Πάνω απ’ όλα και όλους, είναι η ενότητα της παράταξης και η ανάγκη να επιστρέψει η ευημερία στις ζωές των Ελλήνων. Η Ν.Δ. υπηρετεί αυτό το στοίχημα. Το στοίχημα της ανάπτυξης, της ευημερίας, της υπηρέτησης των συμφερόντων της Δωδεκανήσου και ιδιαίτερα της Καρπάθου. Μοναδικός αντίπαλος μας είναι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι πρακτικές του. Η Ν.Δ. οφείλει και θα σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση για το καλό των Ελλήνων», τόνισε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. Δρ. Στέφανος Δράκος, ευχαριστώντας θερμά για την εποικοδομητική συζήτηση που είχε με τα στελέχη της Ν.Δ. στην Κάρπαθο.

Στη συνάντηση, που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, περιγράφηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καρπάθου, ενώ τονίστηκαν οι αδικίες που έχει υποστεί το νησί από την απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όπως είναι η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και η εξαίρεση της Καρπάθου από το ειδικό επίδομα που δόθηκε ως αντιστάθμισμα για την αύξηση του Φ.Π.Α.

Τη σύσκεψη, τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου Παύλος Μπακίρης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου Γιάννης Λαχανάς, τα μέλη της νέα ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρπάθου Μιχάλης Μουστακάκης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Βάϊος Τρισμπιώτης και Γιάννης Λυτός, καθώς και τα άξια στελέχη της Ν.Δ. στην Κάρπαθο ο αιρετός Σταύρος Αθηναίος και ο Μανώλης Σαϊτης.

Η περιοδεία του Δρ. Στέφανου Δράκου συνεχίζεται με συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. και επισκέψεις στην πρωτεύουσα, αλλά και σε χωριά της Καρπάθου.

 

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου