Στη “Ροδιακή” ο Στέφανος Δράκος, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών ιστορίας!

Στέφανος Δράκος:

100 χρόνια ιστορίας για την εφημερίδα «Ροδιακή»

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε τα γραφεία της ημερήσιας πρωινής εφημερίδας «Η Ροδιακή», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας της. Ο κ. Δράκος, συνεχάρη το προσωπικό της εφημερίδας, για την αντικειμενική και έγκυρη ενημέρωση που παρέχει στους Δωδεκανήσιους, ενώ εξέφρασε και τις προσωπικές του ευχές.

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΣΤΗΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΔΙΑΚΗ«Η εφημερίδα «Η Ροδιακή» εδώ και 100 χρόνια παρέχει έγκαιρη, έγκυρη, αντικειμενική και ασφαλή ενημέρωση στους πολίτες της Ρόδου και της Δωδεκανήσου. Αναδεικνύει θέματα σε πανελλαδικό επίπεδο και έχει αγκαλιαστεί από τους Δωδεκανήσιους και τις Δωδεκανήσιες, στους οποίους και κρατά συντροφιά 100 ολόκληρα χρόνια. Προσωπικά εύχομαι «Η Ροδιακή» να τυπώνει την ιστορία για πολλά εκατοντάδες ακόμη χρόνια, δημιουργικά και παραγωγικά», δήλωσε ο κ. Στέφανος Δράκος, αμέσως μετά την επίσκεψή του στα γραφεία της εφημερίδας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Στέφανος Δράκος, που συναντήθηκε με τον διευθυντή της εφημερίδας «Η Ροδιακή» Λουκά Μαστή και με το προσωπικό της εφημερίδας, τους συνεχάρη για τον τρόπο με τον οποίο υπηρετούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, όντας – όπως εύστοχα παρατήρησε ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης – διαχρονικοί εκπρόσωποι της έντυπης δημοσιογραφίας.

Στέφανος Δράκος

Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος