Στη Σύμη με τον πρόεδρο της Ν.Δ. ο Στέφανος Δράκος

Δωδεκάνησα, 6 Μαρτίου 2018

Αρ. Πρωτ.: 12

Θέμα: Επίσκεψη του Δρ. Στέφανου Δράκου στη Σύμη με αφορμή την επίσκεψη στο νησί του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος, αφού συμμετείχε σήμερα, 6 Μαρτίου 2018, στην υποδοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στον αερολιμένα Ρόδου «Διαγόρας», μετέβη στη Σύμη.

Εκεί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, έτυχε θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο του νησιού Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ο οποίος μαζί με πλήθος κόσμου και κοριτσιών ντυμένων στα γαλανόλευκα, υποδέχθηκαν τον πρόεδρο με λουλούδια, κεράσματα και παραδοσιακά χορευτικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από αιρετούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα και μαζί με τον πολιτευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Δρ. Στέφανο Δράκο, περιόδευσαν στη Σύμη, ενημερώθηκαν για τα ήδη γνωστά σε αυτούς προβλήματα του νησιού και συνομίλησαν με τους κατοίκους.

Στη συνέχεια παρευρέθηκαν στην κατάθεση στεφάνων με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα και επισκέφθηκαν το δημαρχείο Σύμης, όπου ο δήμαρχος επιφύλασσε μία έκπληξη στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα του έκοψε την τούρτα των 50ων γενεθλίων του και αμέσως μετά τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του νησιού.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ακολούθως, συνέχισε τις συνομιλίες του με τους πολίτες, ώσπου έφθασε η ώρα της επιστροφής στο νησί της Ρόδου.

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου