Στον Περιφερειάρχη, τον Δήμαρχο, τους Αστυνομικούς και τον Λιμενάρχη ο υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος

IMG_0528Με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου με τη Νέα Δημοκρατία Στέφανος Δράκος, εκφράζοντας τον σεβασμό του στους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού. Στο πλαίσιο της εθιμοτυπικής επίσκεψης που πραγματοποίησε συζήτησε μαζί τους για τη λειτουργία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, καθώς και για τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

IMG_0530

Ο Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ και υποψήφιος Βουλευτής Στέφανος Δράκος, επισκέφθηκε τον Αστυνομικό Διευθυντή Τάξης της πρώην Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Φώτη Νικολόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν τη λειτουργία των Αστυνομικών Υπηρεσιών, εκφράζοντας με ξεκάθαρο τρόπο τη στήριξή του στις ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ., για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας των ένστολων, αλλά και την προάσπιση της ασφάλειας των Δωδεκανήσιων πολιτών. Στο ίδιο μήκος κύματος, είχε συνάντηση και με τον Πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Μανώλη Ανδρουλάκη και τον Γενικό Γραμματέα Σταύρο Μπελενιώτη, δηλώνοντας διαχρονικά δίπλα τους.

IMG_0536 IMG_0534

Ο κ. Στέφανος Δράκος, συναντήθηκε ακόμη με τον Πλοίαρχο Νικόλαο Αρμπουνιώτη, Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, όπως είναι η επιχειρησιακή ετοιμότητά τους, η δράση καταπολέμησης της εγκληματικότητας, καθώς και για το ιδιαίτερα κρίσιμο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης. Ένα πρόβλημα διαχρονικό που πλήττει τα νησιά της Δωδεκανήσου και ταλανίζει τις συναρμόδιες Υπηρεσίες, σε ότι αφορά στην αντιμετώπισή του.

IMG_0549