Στ. Δράκος: Κύριε Τσίπρα, δεν κυβερνάτε στον …κόκκινο πλανήτη!

Δωδεκάνησα, 27 Ιανουαρίου 2016

Στέφανος Δράκος:

Κύριε Τσίπρα, δεν κυβερνάτε στον …κόκκινο πλανήτη!

Στην Ολομέλεια της Βουλής, οι Έλληνες πολίτες, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν – γι’ ακόμη μία φορά – την επικοινωνιακή δεινότητα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος στο πλαίσιο ειδικής συζήτησης, που αιτήθηκε ο ίδιος σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, αναφέρθηκε στη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος που …σχεδιάζει!

Είπε, ότι το ασφαλιστικό σύστημα δεν είναι βιώσιμο και ότι θα καταρρεύσει. Είπε, ότι επιλέγει το δύσκολο δρόμο και ότι συντάσσει ολοκληρωμένη πρόταση. Είπε, ότι κατέθεσε πρόταση που δεν προβλέπει περικοπή των συντάξεων. Είπε, ότι θα ανοίξει διάλογο με τους αγρότες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Είπε, για εθνική σύνταξη και για αύξησή της, όσο αυξάνεται το ΑΕΠ. Σύνταξη, η οποία θα αναπροσαρμόζεται κάθε έτος με υπουργική απόφαση! Κύριε Τσίπρα, ειλικρινά, τι λέτε; Ποιο δύσκολο δρόμο επιλέγετε; Αυτό που κρίνατε και κατακρίνατε μέχρι σήμερα; Αυτό το δρόμο που εσείς χαράξατε, παίζοντας κρυφτούλι εδώ και ένα χρόνο; Κύριε Τσίπρα, όπως ορθά ανέφερε ο πρόεδρος μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, είστε η πιο επιβλαβής κυβέρνηση στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Η χώρα βυθίζεται καθημερινά και περισσότερο στην ύφεση και στη φτώχεια και εσείς – δυστυχώς – εσείς και η συγκυβέρνησή σας, συνεχίζεται τις κομματικές φιέστες, τις προεκλογικές ομιλίες, τις προκλήσεις, τις εξαγγελίες. Τάζεται, τάζεται, τάζεται, ενώ στην πραγματικότητα ξεζουμίζετε τα πάντα.

Κύριε Τσίπρα, οδηγείται τη χώρα με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό. Οδηγήσατε την Ελλάδα σε τρίτο μνημόνιο και προχωράτε σε νέες άμεσες μειώσεις συντάξεων. Σταματήστε να χλευάζεται τον Ελληνικό λαό, δεν κυβερνάτε στον …κόκκινο πλανήτη!

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241026589

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος