Στ. Δράκος: Χρόνια πολλά στις γυναίκες της Δωδεκανήσου, τον ύμνο στη ζωή (!)

Δωδεκάνησα, 8 Μαρτίου 2017

Δρ Στέφανος Δράκος, Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ:

«Χρόνια πολλά στις γυναίκες της Δωδεκανήσου,

τον ύμνο στη ζωή (!)»

«Σήμερα τιμάται η γυναίκα. Το ανθρώπινο ον που γεννά τη ζωή, που σε αγκαλιάζει στις αντιξοότητες, που σε οδηγεί μακριά από τα κακοτράχαλα μονοπάτια, που αντέχει στα δύσκολα, που υπομένει. Που σε κάνει να νιώθεις υπερήφανος, ασφαλής, ευλογημένος. Μητέρα, αδελφή, σύζυγος, κόρη.

Η ημέρα της γυναίκας, δεν αποτελεί έναν ανούσιο εορτασμό δώρων ή φιλοφρονήσεων, είναι ύμνος δικαιωμάτων, διεκδικήσεων, ζωής. Ίσα δικαιώματα. Καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ανάδειξη προβλημάτων, αγώνας για εξάλειψη της καταπίεσης και της κακοποίησης.

“Bread & Roses”. Αγώνας επιβίωσης και αναγνώρισης.

Η γυναίκα είναι η μεγάλη αγωνίστρια της ζωής. Η μητέρα, η αδελφή, η σύζυγος, η κόρη. Είναι η σύντροφος, η εργαζόμενη. Είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης. Σύμβολο ζωής. Ένας άνθρωπος με πολύπλευρο και πολυσήμαντο ρόλο. Καθορίζει την ανθρώπινη δημιουργία και συμβάλλει στη διαμόρφωση της κοινωνίας.

Η γυναίκα είναι το Α και το Ω. Η αρχή και το τέλος. Γεννά το αύριο. Διαμορφώνει την αλλαγή, κυοφορεί την ελπίδα.

Η αναγνώριση της ισότητας των γυναικών και ο διαρκής αγώνας για επίτευξή της – πέραν των άλλων – ενδυναμώνει το θεσμό της Δημοκρατίας.

Χρόνια πολλά στα ανθρώπινα όντα του Θεού, που δημιουργήθηκαν με αστείρευτες δυνατότητες. Χρόνια πολλά στις γυναίκες της καρδιάς μας, στις γυναίκες της Δωδεκανήσου».


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.netFB: Στέφανος Δράκος