Στ. Δράκος: 3.000 Έλληνες έφυγαν και η κυβέρνηση αναζητά επενδυτές – πρόσφυγες (!)

Δωδεκάνησα, 5 Απριλίου 2016

Στέφανος Δράκος:

3.000 Έλληνες έφυγαν από την Ελλάδα

και η κυβέρνηση αναζητά επενδυτές – πρόσφυγες (!)

Σε … απόδραση από την Ελλάδα οδηγήθηκαν 3.000 εκατομμυριούχοι μέσα σε ένα χρόνο, ενώ κυβερνητικοί παράγοντες, επιχειρούν την … απόδρασή τους από την πραγματικότητα (!) Την ώρα που ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, οραματίζεται την αξιοποίηση προσφύγων – επενδυτών, διεθνής έρευνα με τίτλο «Millionaire migration in 2015», που διεξήχθη από την Υπηρεσία «New World Health», αποκαλύπτει πως μέσα σε ένα χρόνο η Ελλάδα, απώλεσε 3.000 εκατομμυριούχους επενδυτές (!) Η φυγή των Ελλήνων επενδυτών, έφθασε το 5% και αποτελεί ρεκόρ αποχώρησης επενδυτών από την πατρίδα τους, ανά την υφήλιο (!)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣΈλληνες εκατομμυριούχοι γίνονται μετανάστες και η κυβέρνηση αντί να αναζητήσει τρόπους παραμονής των Ελλήνων στην Ελλάδα, αναζητά τρόπους … αξιοποίησης των προσφύγων (!) Ο Υφυπουργός, επιμένει να προτείνει την προσέλκυση προσφύγων – επενδυτών, δίδοντάς τους και κίνητρα παραμονής τους στην Ελλάδα (!) Τους δίδει άδεια παραμονής και δυνατότητα απόκτησης οικίας, για ποσά άνω των 250.000 ευρώ (!)

Κύριοι της κυβέρνησης και κύριε Μάρδα,

Θα ήταν χρήσιμο, κάποια στιγμή, να ξεφύγετε από τη δύνη του στροβιλισμού που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε και να παράσχετε αντικειμενικά και ουσιαστικά κίνητρα στους Έλληνες, για να μείνουν στη χώρα τους. Όχι μόνο στους Έλληνες επενδυτές, αλλά στο σύνολο των Ελλήνων, στους επιστήμονες, στη νέα γενιά, σε όλους. Αυτό θα έπρεπε να έχετε ως ζητούμενο. Σε όλη την Ελλάδα, οι νέοι μεταναστεύουν. Νησιά της Δωδεκανήσου, όπως η Κάλυμνος, η Κάρπαθος κ.α., «χάνουν» τα εξυπνότερα μυαλά τους. Ωραίες είναι οι ιδέες περί θερινού Νταβός, για την Μπιγιονσέ και τη Σακίρα να τραγουδούν ως άλλες Σειρήνες και για την οικοδόμηση του Ολύμπου, αλλά εκτιμώ πως θα σας ήταν χρήσιμες μόνο εάν κυβερνούσατε σε κάποιο άλλον πλανήτη.

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: www.sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος