Συγχαρητήρια επιστολή Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου προς την οικογένεια Κοπανέζου

Δωδεκάνησα, 16 Οκτωβρίου 2018

Συγχαρητήρια επιστολή Δρα. Στέφανου Ι. Δράκου

προς την οικογένεια Κοπανέζου

«Αξιότιμη οικογένεια Κοπανέζου,

Οι συνεχείς διακρίσεις σας, αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης και επίπονης διαδικασίας, αποδεικνύουν ότι αρετές όπως η εργατικότητα, η προσήλωση και η ομαδικότητα, ανταμείβονται.

Σήμερα, σχεδόν δύο έτη μετά και με μεγάλη μου χαρά, σας γράφω ξανά, διότι η επιτυχία που καταγράψατε στα μέσα του μηνός Σεπτεμβρίου έτους 2016, που αφορούσε στη σημαντική διάκριση του Καλύμνικου μελιού «Τhymeli» στο «Great Taste Award» του Λονδίνου, δεν ήταν και δεν θα είναι, απ’ ότι αποδεικνύεται, η μοναδική.

Θα ήθελα να σας συγχαρώ σε ότι αφορά στη διάκριση σας στα Βραβεία Ποιότητας του «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» και να δηλώσω αρωγός των προσπαθειών σας στο μέτρο του δυνατού.

Σε ότι με αφορά, η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και η προώθηση των τοπικών προϊόντων που φέρουν την Ελληνική και ιδιαιτέρως τη νησιώτικη υπογραφή, επιβάλλεται να είναι πρώτη μας προτεραιότητα. Αποτελεί χρέος μας, να στηρίξουμε εμπράκτως την τοπική παραγωγή και να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε να επιτύχουμε μακροπρόθεσμα την κατάκτηση της παγκόσμιας αγοράς, κάνοντας κάθε φορά ένα μικρό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Κάθε μικρό ή μεγαλύτερο βήμα, αποτελεί την εγγύηση της σταδιακής κατάκτησης του απώτερου στόχου μας.

Γνωρίζετε ήδη, την εκπεφρασμένη πρόθεσή μου, να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις των προσπαθειών σας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, όπου αυτό είναι δυνατό. Σε κάθε περίπτωση, να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, ανά πάσα στιγμή. Οι προθέσεις μου παραμένουν ανιδιοτελείς και ειλικρινείς.

Σας ευχαριστώ και θερμά συγχαρητήρια».

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου