Συγχαρητήρια επιστολή προς τον Διοικητή της Π.Υ. του Αεροδρομίου Ρόδου

Αξιότιμε κύριε Διοικητά,

          Θα ήθελα προσωπικά, ως πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα, να σας συγχαρώ για την άμεση και αποτελεσματική δράση σας, στην αντιμετώπιση του προβλήματος που παρουσιάστηκε σε αεροσκάφος που χτυπήθηκε από ισχυρή ριπή ανέμου, καθώς εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το Ηράκλειο για τη Ρόδο. Εκτιμώ ότι, τόσο σε εσάς, όσο και στο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αεροδρομίου της Ρόδου, αξίζουν συγχαρητήρια, αφού δράσατε προληπτικά και καθοριστικά, αποδεικνύοντας ότι τελείτε υπό τη μέγιστη δυνατή ετοιμότητα.

          Η τήρηση του κανονισμού πυρασφαλείας του Αεροδρομίου Ρόδου και η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα που επιδείξατε, βρισκόμενοι σε καθορισμένες θέσεις πυρασφαλείας, αποδεικνύουν τη σοβαρότητα με την οποία δράτε σε καθημερινή βάση, αυξάνοντας το αίσθημα ασφάλειας, τόσο των επιβατών, όσο και των εργαζομένων. Με την άμεση και καθοριστική παρέμβασή σας, πέραν της διαφύλαξης των επιβατών και του πληρώματος που επέβαιναν στο αεροσκάφος, διαφυλάξατε και την τουριστική εικόνα της Ρόδου, στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό, αποστέλλοντας σαφές μήνυμα ότι η Ρόδος μπορεί να αντιμετωπίσει δύσκολες και αναπάντεχες καταστάσεις.

           Προσωπικά σας συγχαίρω και παρακαλώ όπως μεταφέρετε τα συγχαρητήριά μου και στο άξιο και μάχιμο προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αεροδρομίου της Ρόδου.

Με εκτίμηση,

Στέφανος Δράκος

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ