Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Συλλυπητήριο μήνυμα Δρ. Στέφανου Δράκου

για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Στο άκουσμα της θλιβερής απώλειας του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αλλά και σε όλους εμάς, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ήταν ένας άνθρωπος – πολιτικός, που είχε τη δυνατότητα όχι απλώς να ατενίζει, αλλά και να σχεδιάζει το μέλλον.

Πρώην πρωθυπουργός, επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αντιστασιακός, αντιδικτατορικός, πάλεψε για την Ελλάδα της Ευρώπης, την ισχυρή και ανοιχτή Ελλάδα.

Σήμερα ο γιος του, ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, καλείται να συνεχίσει και να ξεπεράσει το έργο του. Εμείς έχουμε βαθιά πίστη σε εκείνον και θα αγωνιστούμε για να προσφέρουμε στην Ελλάδα αυτό που έχει ανάγκη. Όραμα, σχέδιο και πράξεις.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, υπηρέτησε την Ελλάδα 58 χρόνια. Οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία σε τρεις μεγαλειώδεις νίκες. Στις βουλευτικές εκλογές της 8ης Απριλίου 1990 η Νέα Δημοκρατία έλαβε 46,9% και σχημάτισε αυτοδύναμη κυβέρνηση. Σήμερα, η μνήμη του, η δράση του, η προσφορά του στην Ελλάδα και στη Νέα Δημοκρατία, καθίστανται αιώνια.

Έτσι πρέπει και έτσι θα τον θυμόμαστε και θα τον τιμάμε πάντοτε. Σαν τον άνθρωπο και πολιτικό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον οραματιστή, τον καινοτόμο. Σαν τον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον πρωτοποριακό.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του».


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Emailstefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net – FB: Στέφανος Δράκος