ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ: 6 μήνες χωρίς την Εμμανουέλλα Δεληγιώργη

Συλλυπητήρια δήλωση

6 μήνες από την απώλεια της Εμμανουέλλας Δεληγιώργη

Σήμερα, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, συμπληρώνονται έξι μήνες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η 27χρονη Εμμανουέλλα Δεληγιώργη. Σήμερα, τελείται επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη της, προς ανάπαυση της ψυχής της. Το ελάχιστο που μπορώ να πράξω είναι να συλλυπηθώ ακόμη μία φορά, την οικογένεια της Εμμανουέλλας, για τον αδόκητο χαμό της, αλλά κυρίως τον φίλο μου, Γιώργο Δεληγιώργη, πατέρα της 27χρονης κοπέλας, που ταξίδεψε άξαφνα στον ουρανό.

Αποχαιρετώ την Εμμανουέλλα Δεληγιώργη ξανά, έξι μήνες μετά, για δύο λόγους. Πρώτον, διότι χάθηκε ένα νέο, άξιο και όμορφο κορίτσι, εσωτερικά και εξωτερικά και δεύτερον, διότι ένας ξεχωριστός άνθρωπος, ένας μοναδικός φίλος, αδελφός και πατέρας, ο Γιώργος Δεληγιώργης, θρηνεί για το χαμό της κόρης του. Ξέρω ότι καμία πρόταση, καμία φράση, καμία λέξη δεν θα απαλύνει τον πόνο ενός πατέρα που χάνει το παιδί του. Γνωρίζω ότι η αλήθεια αρκετές φορές είναι δραματικότερη απ’ αυτήν που μπορεί να αντέξει κάποιος, αλλά εύχομαι ολόψυχα και εγκάρδια να αναπαυθεί η ψυχή της και η μνήμη της, εδώ, δίπλα στην οικογένειά της, στους φίλους της, να είναι αιώνια.

Η Εμμανουέλλα, κόρη ενός σπάνιου και εξαίρετου ανθρώπου. Ενός πατέρα με αρχές, αξίες, ιδανικά, του Γιώργου Δεληγιώργη, τέως προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Λέρου, έδωσε μάχη ενάντια στην επάρατη νόσο, δεν κατάφερε να νικήσει το θάνατο, αλλά κέρδισε την αιώνια ζωή. Μία ζωή, ανεκτίμητης αξίας και γαλήνης.

Στέφανος Δράκος

Δρ Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ

Πολιτευτής Δωδεκανήσου ΝΔ

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος

Τηλ. Επικοινωνίας: 2241026589 / 6943073256

stefanos.drakos@gmail.com / www.sdrakos.net / FB: Στέφανος Δράκος