Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΡΑ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ι. ΔΡΑΚΟΥ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΗΩΡΑΚΗ

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη, συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2019, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος. Η προγραμματισμένη συνάντηση, πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο κλίμα, στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Μιχάλης Καληωράκης, υποδέχθηκε και ενημέρωσε άψογα τον πολιτευτή Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικό σύμβουλο Ρόδου Δρα. Στέφανο Ι. Δράκο, για τη λειτουργία των Τμημάτων της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, ενώ εξήρε το αξιέπαινο έργο που επιτελούν οι ένστολοι στο σύνολο των Τμημάτων ευθύνης του. 

Ο πολιτευτής Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, εξεπλάγην ευχάριστα από την ευγένεια και την προθυμία του Αστυνομικού Διευθυντή, που αποδείχθηκε πως λειτουργεί σκεπτόμενος τον πολίτη και την ασφάλειά του. Δήλωσε στο πλευρό των ένστολων, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της δράσης τους, καθώς και ότι πολλές φορές θέτουν σε κίνδυνο ακόμη και την ίδια τους τη ζωή. Παράλληλα, ζήτησε και έλαβε αναλυτική ενημέρωση για τη λειτουργία των Τμημάτων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος, συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή, για την ευγένεια και το αυξημένο αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει, δηλώνοντας συμπαραστάτης και αρωγός σε όποια ζητήματα τους απασχολούν.

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου