ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ”: Κυβέρνηση περιφερόμενος θίασος

Συνέντευξη στην κυριακάτικη έκδοση της έγκριτης εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» και στην δημοσιογράφο Πέγκυ Ντόκου παραχώρησε την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, ο Δρα Στέφανος Ι. Δράκος, πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. & δημοτικός σύμβουλος Ρόδου.

Η συνέντευξη, η οποία δημοσιεύτηκε και στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, φέρει τίτλο: «Στ. Δράκος: Η κυβέρνηση είναι ένας περιφερόμενος θίασος επικίνδυνων, ατάλαντων και ξεδιάντροπων ηθοποιών».

Στη συνέντευξή του ο Δρα Στέφανος Ι. Δράκος, αναφέρει – μεταξύ άλλων – ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας «απερχόμενος και θλιβερός πρωθυπουργός», ενώ αποκαλεί την κυβέρνηση «περιφερόμενο θίασο επικίνδυνων, ατάλαντων και ξεδιάντροπων ηθοποιών που δεν διστάζουν μπροστά σε ο,τιδήποτε, προκειμένου να παραμείνουν γαντζωμένοι στην εξουσία».

Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις, δηλώνει πως «η μεγαλύτερη, εγκυρότερη και αδιαμφισβήτητη δημοσκόπηση είναι αυτή της κάλπης», ενώ τονίζει πως η επιλογή του, ως μέλους του Μητρώου Στελεχών και του Τομέα Μεταφορών και Υποδομών της Ν.Δ. δεν αποτελεί «χρίσμα» βουλευτικής υποψηφιότητας, αλλά «είναι το πράσινο φως για να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια της Ν.Δ.»

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ:

http://www.dimokratiki.gr/05-08-2018/st-drakos-i-kyvernisi-einai-enas-periferomenos-thiasos-epikindynon-atalanton-kai-xediantropon-ithopoion/

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου