Το νέο Δ.Σ. της Κ.Τ.Ε.Λ. στο γραφείο του Δρ. Στέφανου Δράκου

Ρόδος, 17 Δεκεμβρίου 2017

Το νέο Δ.Σ. της Κ.Τ.Ε.Λ. στο γραφείο του Δρ. Στέφανου Δράκου

Με το νέο Δ.Σ. (Διοικητικό Συμβούλιο) της Κ.Τ.Ε.Λ. (Κοινό Ταμείο Είσπραξης Λεωφορείων) Ρόδου Α.Ε., συναντήθηκε ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. (Νέας Δημοκρατίας) και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος. Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του πολιτευτή στη Ρόδο, ύστερα από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ. της Κ.Τ.Ε.Λ. Ρόδου Α.Ε., αποτελούμενο από τον πρόεδρο Κώστα Σάββα, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Φιλιππάκη και το μέλος Ανδρούλα Χριστοδούλου, αφού ενημέρωσαν τον πολιτευτή της Ν.Δ. Δρ. Στέφανο Δράκο, για τη λειτουργία της Κ.Τ.Ε.Λ. Ρόδου Α.Ε., ζήτησαν τη συνδρομή του στην πιθανότητα εφαρμογής του ήδη ψηφισθέντος από το 2013 νόμου περί απελευθέρωσης του επαγγέλματος.

Αιτήθηκαν συγκεκριμένα, να ληφθεί υπόψιν των αρμοδίων το ζήτημα της νησιωτικότητας, το μικρό σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα συγκοινωνιακό έργο που εκτελείται στην περιοχή, καθώς και η μειωμένη κίνηση της χειμερινής περιόδου που δεν επιτρέπει περιθώρια κέρδους και αποδεικνύει πως επιτελούν κοινωνικό έργο.

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos