Χρόνια πολλά στον αήττητο προστάτη της Δωδεκανήσου

Δωδεκάνησα, 7 Νοεμβρίου 2017

Δρ. Στέφανος Δράκος – Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.:

«Χρόνια πολλά στον αήττητο προστάτη της Δωδεκανήσου»

 

«Ω Παερμιώτη Συμιακέ.

Αήττητος προστάτης. Ακούραστος οδηγός. Ακλόνητος σύμμαχος. Αυτός είναι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ, ο Αρχιστράτηγος. Αταλάντευτος συνοδοιπόρος. Αιώνιος καθοδηγητής. Φύλακας Αρχάγγελος.

Αυτόν τιμά σήμερα η Ιερά Μονή Πανορμίτου Σύμης και φορά τα γιορτινά της. Εορτή συνάξεως των Αρχιστράτηγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και λοιπών Αγίων Ασωμάτων και Ουρανίων Ταγμάτων. Εορτή βαθιάς και ακλόνητης πίστης. Εορτή αστείρευτης αγάπης.

Χρόνια πολλά στον αήττητο προστάτη της Δωδεκανήσου. Στον Πανορμίτη της Σύμης, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ το Ρουκουνιώτη, τον Αυλακιώτη, το Θαρρινό, τον Καϊλλιώτη, τον Κουρκουνιώτη, τον Κοκκιμίδη, στον Αρχάγγελο Μιχαήλ του Nιβορειού, στον Περιβλιώτη.

Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο εκκλησάκι του Αρχιστράτηγου σε όλα τα Δωδεκάνησα, από το γραφικό ξωκλήσι του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο ακριτικό Καστελόριζο, την Ιερά Μονή Θάρρι στη Ρόδο έως τον Πανορμίτη της Σύμης, τον επίγειο παράδεισο του Θεού.

Πιστός ακροατής, έντιμος διαμεσολαβητής, θαυματουργός προστάτης. Αρχάγγελος Μιχαήλ. Ποιος είναι όμοιος με το Θεό; Αρχάγγελος Γαβριήλ. Ο Θεός είναι η δύναμή μου.

Χρόνια πολλά. Χρόνια ευλογημένα».

Δρ. Στέφανος Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου


Πολιτικό Γραφείο: Αμερικής 43, Ρόδος, Δωδεκάνησα

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2241026589

Email: stefanos.drakos@gmail.com

Ιστοσελίδα: http://sdrakos.net

FB: Στέφανος Δράκος & Stefanos Drakos