Στέφανος Δράκος στον Ρ/Σ ALPHA: «Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια των πολιτών»

Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΟ Ρ/Σ ALPHA ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Στη δύναμη που έχουν οι πολίτες στα χέρια τους, ώστε να επιλέξουν να τους εκπροσωπήσουν άνθρωποι άξιοι, που θα αξιοποιήσουν τους τρόπους και τα μέσα που υπάρχουν για την ανάπτυξη της Ρόδου, αναφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Στέφανος Δράκος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Ροδίων Όραμα» του Στράτου Καρίκη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Δωδεκανήσου 969 και στη δημοσιογράφο Πέγκυ Ντόκου. Ο ίδιος εξήγησε ότι, υπάρχουν τρόποι και εργαλεία αντιμετώπισης των μέχρι σήμερα αδιεξόδων, προκειμένου να αρθούν κάθε είδους εμπόδια, ώστε να οδηγηθεί το νησί στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στέφανος Δράκος Ρ/Σ ALPHA

«Θα αγωνιστούμε, ώστε να μην υπάρχει η απαξίωση των κοινωνιών κυρίως στις απομακρυσμένες περιοχές της Ρόδου, όπως αυτή παρατηρείται μέχρι σήμερα», ανέφερε ο Στέφανος Δράκος, εξηγώντας ότι, η βεβιασμένη εφαρμογή του «Καλλικράτη» οδήγησε σε αδιέξοδο τη Ρόδο, η οποία – όπως είπε – δεν θα έπρεπε να βιώνει την κρίση στον ίδιο βαθμό με την υπόλοιπη χώρα, όντας ένα μοναδικό νησί, που όφειλε να είχε αναπτύξει δικλίδες άμυνας. Σύμφωνα με τον κ. Δράκο, την επόμενη πενταετία ο δήμος της Ρόδου, θα πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, ώστε το νησί των ιπποτών θα βρει ξανά την χαμένη ταυτότητά του. Στόχος είναι η Ρόδος να ανακτήσει τη χαμένη αίγλη της.

Καταλήγοντας ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ Στέφανος Δράκος, εξήγησε ότι, κατανοεί τη δυσπιστία των πολιτών απέναντι στους εκπροσώπους του, αλλά την επόμενη Κυριακή 18 Μαΐου 2014, οι δημότες θα πρέπει να προσέλθουν στην κάλπη με νηφαλιότητα, ώστε να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα διοικήσουν το νησί για τα επόμενα πέντε κρίσιμα έτη. «Θα πρέπει να ξεφύγουμε από τα στεγανά των προηγούμενων ετών και να επιλέξουμε να μας εκπροσωπήσουν άνθρωποι που θα αγωνιστούν για το καλό του τόπου και των πολιτών του. Το κόμμα είναι ένα και λέγεται Ρόδος, μόνο αυτό έχει σημασία», σχολίασε ο κ. Δράκος, ερωτηθείς σχετικά και για τις κομματικές καταβολές των υποψηφίων.